Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

e-BEYAS 2019 Sempozyumu "Endüstri 4.0 Sürecinde Bilgi Yönetimi ve Bilgiana Güvenliği"

10.10.2019

Ankara Üniversitesi ev sahipliğinde Ankara Üniversitesi Bilgi Yönetim Sistemleri Belgelendirme ve Bilgi Güvenliği Merkezi (BİL-BEM), Belge Yönetimi ve Arşiv Sistemi (BEYAS) Koordinatörlüğü, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Bilgi Yönetimi Dergisi tarafından, TÜRKSAT Bilişimin destek ve katkıları ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen e-BEYAS 2019 Sempozyumu "Endüstri 4.0 Sürecinde Bilgi Yönetimi ve Bilgiana Güvenliği: eBelge-eArşiv-eDevlet-Bulut Bilişim-Büyük Veri-Yapay Zekâ" ve alt temaları ile 10-11 Ekim 2019 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Teknokent Konferans Salonu Gölbaşı 50.Yıl Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.