Üniversitemiz Antivirüs Programı Yenilendi

03.05.2018

Bugüne dek kullandığımız Kaspersky Antivirüs programının lisans sözleşmesi Nisan 2018 sonu itibariyle bitmiştir.

Üniversitemiz bünyesinde kullanılan bilgisayarlarda veri güvenliğini sağlamak amacıyla SOPHOS Endpoint Security antivirüs programı lisansı satın alınmıştır.

Mayıs 2018 itibariyle üniversitemiz ağında olan tüm bilgisayarlar;  internet siteleri, eposta ve flash belleklerden bulaşması muhtemel virüslere karşı SOPHOS antivirüs programı tarafından korunacaktır.

Mevcut Kaspersky Antivirüs programı yüklü bilgisayarlardan otomatik olarak kaldırılacak ve yine otomatik olarak SOPHOS antivirüs programı kurulacaktır. Kurulumların sağlıklı bir şekilde tamamlanması için bilgisayarınızı birkaç defa yeniden başlatmanız gerekebilir.

Eğer SOPHOS antivirüs programı bilgisayarınıza kurulmadığı takdirde https://yardimmasasi.medeniyet.edu.tr/?DepartmanIndex=1 adresinden yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Bilgilerinize.